Celkový počet zobrazení stránky

utorok 27. októbra 2015

Panna cotta

Panna cotta
Prísady:

-        250 ml smotany na šľahanie
-        Cocozhi alebo káva
-        plátková želatína






Postup:


 Smotanou vylejeme a dáme zohriať v hrnci. V nádobe s vlažnou vodou necháme napučať želatínu
(2 plátky). Potom želatínu vložíme do hrnca so smotanou, pridáme Cocozhi (prípade kávu) a dobre rozmiešame. Chvíľu povaríme, avšak nesmie vrieť. Následne plníme do formičiek, necháme vychladnúť a dáme do chladničky stuhnúť. Panna cottu môžeme ozdobiť a následne podávame.



 pre viac fotiek: - KLIKNITE TU -

pre viac receptov - KLIKNITE TU -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára