Celkový počet zobrazení stránky

piatok 31. januára 2014

Zakladateľ spoločnosti DXN- Dato´Dr.Lim Siow Jin


Zakladateľ spoločnosti DXN- Dato´Dr.Lim Siow Jin

DXN bola založená Dr Lim Siow Jin - om. Je absolventom známeho Indian Institute of Technology .

Dr Lim Siow Jin mal veľký záujem o liečivé huby a študoval ich vzťah k ľudskému zdraviu . Pre lepšie pochopenie tohto vzťahu , Dr Lim cestoval po celom svete a hľadal kráľovnú  všetkých bylín. Po viac ako dvadsiatich rokoch výskumu a vedeckej analýzy , Dr Lim nakoniec objavil Lingzhi - Ganodermu.  Dnes označovaná ako „Kráľovná všetkých bylín", ktoré ľudstvo pozná.
Využitie a možné výhody tejto zázračnej huby - Lingzhi , Dr Lim začal zdieľať so svojimi priateľmi. Boli ohromení z ganodermy a jej blahodarného vplyvu na ľudský organizmus.
Liečivá hodnota ganodermy  je taká vysoká, že Dr. Lim už viac ako 20 rokov, šíri toto posolstvo medzi ľuďmi. V roku 1993 založil spoločnosť DXN, ktorá zhruba pred 5 rokmi dorazila s touto správou zdravia do Európy.

Po viac ako 20 rokoch starostlivého výskumu a vedeckej analýzy , Dr Lim  objavili špecifické výhody Ganoderma - Lingzhi a zodpovedajúcich za blahodarný vplyv na ľudské zdravie.Za jeho prínos pre ľudstvo dostal už niekoľko prestížnych celosvetových ocenení:

- v roku 1983, Dr Lim Siow Jin začal svoj výskum zameraný na Ganoderma a ľudské zdravie.
- v roku 1993, autorom „Ganotherapy" po 10 rokoch rozsiahleho výskumu s Ganodermou.
- v roku 1994, zakladá spoločnosť  DXN Global je CEO- Generálnym riaditeľom spoločnosti.
- v roku 1997, získal titul Ph.D. v celostnej medicíne (Holistická medicína) u indickej rady alternatívnej medicíny  (the Indian Board of Alternative Medicine).
- v roku 2001, získal BKM cenu od Sultan Kedah Malajzia .
- v roku 2001, je ocenený ako jeden z Top 10 Vynikajúca Čínska Mládež Roka ( the Top 10 Outstanding Chinese Youth of the Year ) od Asociácie pre mládež , Kedah , Malajzia.
- v roku 2002, titul doktorát vied v alternatívnej medicíny od Indickej rady alternatívnej medicíny (the Indian Board of Alternative Medicine).
- v roku 2002, Dr. Lim dostal Cenu tisícročia od Medzinárodnej asociácie pedagógov pre svetový mier.  Za podporu svetového mieru,  šírenie dobrého mena holistického zdravia a prínosu do spoločnosti.
- v roku 2002, dostal cenu Alberta Schweitzera od Nadácie Pozitívny Život (the Positive Life Foundation ), za jeho príklad ľudskosti , neúnavného úsilia o podporu mieru a pre posolstvo ducha  Alberta Schweitzera - 1953 víťaza Nobelovej ceny za mier.
- v
roku 2002, získal cenu the Physician of New Millennium Award od Alternative Medicine Research Institute    ( Kanada ). Dr Limovi udelili za významný prínos pre zdravie a blaho ľudstva.
- v roku 2002, dostal osvedčenie o vymenovaní Senior hosťujúci profesor ( Natural Healing and Ganotherapy ) z Open International University of alternatívnej medicíny.
- v roku 2002, dostal certifikát o priateľstve od Svetovej zdravotníckej organizácie, (Environment and Peace Foundation ).
- v roku 2004, získal Medzinárodnú cenu Matky Terezy od Mother Teresa International & Millennium Award výbor pod záštitou All India Minority and Eeaker Sections Council.
- v roku 2005, Dr. Limovi udelil  Datuk Setia Diraja Kedah ( DSDK ) Jeho kráľovská výsosť sultán Kedahu , Malajzie jeden z najvyšších štátnych titulov - Dato´- v roku 2006, mu bola udelená cena the Golden Earth - Dato´ Dr Lim Siow Jin-ovi od Medzinárodného inštitútu lekárskych vied (the International Institute of Health Sciences), v Indii za jeho prínos pre ľudstvo a pre starostlivosť o Matku Prírodu.
 -v roku 2007, dostal Zlatý odznak (the Gold Badge Award ) - " Global Quality Management" z Klubu obchodu vedúcich predstaviteľov a redakcii , Ženeva , Švajčiarsko.
- v roku 2007, dostal prestížnu medzinárodnú cenu - New Millennium Award trofej za prestížne  28. miesto za technológiu a kvalitu.
- v roku 2009, mu bol udelený titul  honoris causa s hodnosťou profesora z ACADEMIE SCIENTIFIQUE INTERNATIONALE VIE UNIVERS NATURE of TOULOUSE, Francúzsko .
- v roku 2009, bol vymenovaný ako čestný poradca Mieru spoločnosti Worldwide po celom svete. Spoločnosť Worldwide je globálna občianska organizácia pre univerzálny mier a harmóniu,  pracuje na propagácii, vštepovaní ideí,  princípov svetového mieru, harmónii, tolerancii, nenásilia, medzinárodného porozumenia a spolupráce v spojení s Organizáciou Spojených národov.
 - v roku 2009, bol ocenený organizáciou Worldwide s - Award of Excellence for Service To The Humanity - za jeho mimoriadny prínos pre spoločnosť a šírenie mieru po celom svete.
- v roku 2013, Dr. Lim Siow Jin, získal ocenenie od uznávanej medzinárodnej inštitúcií Reiki ( Francúzsko ) - Francophone Federation od Reiki Usui - France F.F.R.U, Modern Western Reiki Academy and Parapsychology Science, za jeho úsilie pri presadzovaní Holistickej medicíny (celostného zdravia) na celom svete.

Viac na :  http://kaffakava.ganodermakava.sk/blog
For more information klik to: http://kaffacoffee.wellnesscoffee.eu/blog

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára