Celkový počet zobrazení stránky

streda 5. februára 2014

Spirulina DXN - DXN Slovakia





 Spirulina je druh modro-zelenej riasy, ktorá je plná životodarných látok, ako sú napríklad bielkoviny, beta-karotén, chlorofyl, vitamínov B -komplex, minerály, esenciálne mastné kyseliny a ďalšie dôležité živiny, ktoré naše telo pre správne fungovanie potrebuje.
 Spirulina sa odlišuje od iných rias tým, že je ľahko stráviteľná a ľahko sa v tele absorbuje.

DXN je prvá MLM spoločnosť v Malajzii, ktorá sa zaoberá spracovaním  Spiruliny od jej kultivačného procesu, až po výrobu hotových výrobkov. DXN Spirulina sa kultivuje prirodzene. Pestuje sa v čistom rybníku, v ktorom sa nepoužívajú žiadne pesticídy ani herbicídy. Je dostupná vo forme tabliet, kapsúl alebo v práškovej podobe,  tak, aby vyhovovala vašim potrebám.
                                            

                                             Niektoré otázky o DXN Spiruline.

 Čo je to Spirulina?

 Spirulina je modro-zelená riasa, ktorej meno sa odvádza od jej tvaru - špirály. Vyniká jedinečnou koncentráciu živín zo všetkých zatiaľ známych zložiek potravy ( rastlín, obilnín, bylín ).

 Čo  Spirulina obsahuje?
 
Spirulina je potravina s najvyššou koncentráciou proteínov. Obsahuje viac ako 60 % všetkých stráviteľných rastlinných bielkovín.
Spirulina je bohatá na fytonutrienty ako fykocyanín, polysacharidy a sulfolipidy, ktoré posilňujú imunitný systém, znižujú riziko infekcií a sú účinné pri  autoimunitných ochoreniach. Je bohatá na prírodné karotenoidy a antioxidanty, ktoré pomáhajú udržať bunky zdravé a znižujú riziko rakoviny. Obsahuje chlorofyl, ktorý pomáha detoxikovať ľudské telo od nečistôt. Obsahuje tiež železo, stopové prvky a vzácne esenciálne mastné kyseliny.


Je Spirulina bezpečná?

Spirulinu konzumovali v Mexiku Aztékovia už pred viac ako piatimi stovkami rokov. Za posledných 20 rokov, milióny ľudí na celom svete dlhodobo užívajú Spirulinu ako bezpečný doplnok stravy.
Organizácie spojených národov a Svetová zdravotnícka organizácia odporúča Spirulinu ako bezpečnú a vhodnú výživu pre deti.



Aký prospech má Spirulina pre ľudské telo?

 Spirulina obsahuje všetky živiny, ktoré ľudské telo potrebuje. Nedostatok niektorej z týchto živín môže ohroziť správne fungovanie tela.

Aké sú vedecké dôkazy?

 Stovky publikovaných vedeckých štúdií spoľahlivo preukázalo, ako Spirulina a jej unikátne zloženie posilňuje imunitný systém a tak napomáha k zlepšeniu a udržaniu zdravia.
  
Ako Spirulina posilňuje náš imunitný systém?

  Publikované štúdie z celého sveta (pri ktorých bola Spirulina podávaná myšiam, škrečkom, sliepkam, morkám, mačkám, rybám a nakoniec aj ľuďom) potvrdili, že Spirulina zlepšuje funkciu imunitného systému. Vedci zistili, že nielen stimuluje imunitný systém, ale aj zvyšuje schopnosť tela vytvárať nové krvinky. Tie sú dôležitou súčasťou imunitného systému, kmeňových buniek kostnej drene, makrofágov, T-lymfocytov a NK buniek, sleziny a týmusu (detskej žľazy). Vedci zistili, že pri užívaní  Spiruliny došlo jednak k nárastu počtu makrofágov, ktoré následne začali byť aktívnejšie a účinnejšie v zabíjaní baktérií.

Ako Spirulina prispieva k zlepšovaniu kardiovaskulárneho zdravia a pomáha znižovať hladinu cholesterolu?

 Publikované vedecké štúdie vykonané na vzorke mužov v Japonsku a Indii ukázali, že  niekoľko gramov spiruliny denne môže účinne znížiť hladinu cholesterolu. Tieto štúdie dokazujú, že Spirulina znižuje hladiny LDL (Low Density lipoproteínov tzv. zlý cholesterol) a zvyšuje hladiny HDL (High Density lipoproteínov tzv. dobrý cholesterol).
Ďalšie štúdie v Nemecku a Indii preukázali spojitosť medzi znížením váhy a znížením cholesterolu pri pravidelnom užívaní Spiruliny. Všetky tieto štúdie preukazujú, že Spirulina je vhodným doplnkom stravy  pre podporu a udržanie kardiovaskulárneho zdravia a pre zníženie hladiny „zlého cholesterolu“.

Do akej miery je Spirulina stráviteľná?

  Spirulina vytvára mäkké bunkové steny zo siete bielkovín, polysacharidov a enzýmov. Jednoducho sa roztopí vo vnútri vášho tela. To je dôležité najmä pre ľudí, ktorí trpia zlým trávením.

Ako Spirulina pomáha pri chudnutí?

  Aminokyseliny obsiahnuté v Spiruline pomáhajú potláčať hlad a urýchľujú metabolizmus. Spolu s vysokou hustotou ostatných živín, Spirulina pomáha prirodzene potláčať chuť do jedla, čo prispieva k  zdravému chudnutiu.

  Aký význam má obsah chlorofylu v Spiruline pre ľudí?

  Chlorofyl v Spiruline pomáha dezinfikovať črevá ( detoxikuje a prečisťuje ). Okrem toho, chlorofyl pomáha pri podráždení žalúdka, napomáha k úľave pri symptómoch žalúdočných vredov. Pôsobí tiež ako funkčná potravina, je pokrmom pre prospešné  črevné baktérie, najmä Lactobacillus a Bifidus. Tým, že udržuje zdravú populáciu týchto baktérií, Spirulina napomáha pri trávení, znižuje problémy spôsobené patogénmi ako je E. coli a Candida.

  Ako sa DXN Spirulina líši od iných Spirulín, ktoré sú dostupné  na trhu?

- Vyberá sa len tá najkvalitnejšia z kmeňa DXN Spirulina.
- Organicky sa pestuje v čistých rybníkoch.
- Total Quality Management- DXN zabezpečuje celý proces výroby a spracovania- od kultivácie až po finálny produkt.
- Vyrába sa v Good Manufacaturing Practice (GMP – certifikáty ), čo je certifikovaná továreň so špičkovým laboratóriom a state-of-art - vybavením.
- Spracuváva sa za pomoci pokročilej technológie, ktorá zachováva všetky živiny.
- Pestuje sa bez použitia chemických prísad a konzervačných látok.
- Je 100% rastlinným produktom.
- Halal certifikovaná.
- Ľahko je stráviteľná a absorbovateľná v tele.
- Je vhodná  pre všetky vekové kategórie a pre dlhodobú a pravidelnú spotrebu bez potreby prerušenia užívania.
- Ľahko sa konzumuje.




Objednať si SPIRULINU - KLIKNI TU

Kto môže brať DXN Spirulinu?

DXN Spirulina je skvelá pre ľudí všetkých vekových kategórií, vrátane detí.

Je DXN Spirulina vhodná pre tehotné ženy?

  DXN Spirulina je bezpečný produkt, ktorý môže konzumovať každý vrátane žien počas tehotenstva. Tehotné ženy by sa však mali poradiť svojím lekárom pred tým, ako začnú užívať DXN Spirulinu.

Je DXN Spirulina vhodná pre vegetariánov?

  Áno. DXN Spirulina sa pestuje absolútne organicky. Jedná sa teda o ideálny doplnok výživy pre vegetariánov.

Je DXN Spirulina návyková?

  Nie. Zložky v DXN Spiruline sú živiny. DXN Spirulina je považovaná za jedlo v tele. Konzumovať DXN Spirulinu je to rovnaké ako jesť zeleninu a ovocie. Osoba nebude závislá na DXN Spiruline.

Je nejaký limit príjmu DXN Spiruliny?

  Nie. Doporučené dávka pre priemerne zdravého človeka je vziať si 6 tabliet alebo jeden sáčok denne k udržaniu zdravia. Užívanie DXN Spiruliny je bezpečne aj pri užívaní iných DXN produktov.

Keby som dlhodobo užíval DXN Spirulinu. Nastanú nejaké nežiaduce účinky, keby som prestal brať produkt?

  Nie. Zložky DXN Spiruliny, poskytujú  živiny potrebné pre vaše telo. Ak prestanete užívať produkt, nemá to žiadne nežiaduce účinky. Jednoducho len odoberáte svojmu telu živiny, ktoré DXN Spirulina poskytuje.

Može konzumácia DXN Spiruliny spôsobiť vedľajšie účinky ?


  Nie. DXN Spirulina je úplne naturálna. Je bez konzervačných látok, umelých farbív, dochucovadiel, pesticídov a syntetických prísad. Jedná sa o jemné tonikum vhodné pre dlhodobé užívanie, vhodené pre všetky vekové kategórie a vo všetkých ročných obdobiach bez kontraindikácií a nežiaducich účinkov.

Objednať si SPIRULINU - KLIKNI TU

Pre viac informácii klikni na :
 http://kaffakava.ganodermakava.sk/blog
 http://kaffacoffee.wellnesscoffee.eu/blog

Sleduj ma na fb Róbert Končal - KLIKNI TU

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára