Celkový počet zobrazení stránky

pondelok 12. mája 2014

MLM tréning na Slovensku - DXN Slovakia



11.05.2014 – Bratislava, Hotel Baronka - http://kaffakava.ganodermakava.sk/blog

 Po prvý krát sa na Slovensku konal nezávislý MLM tréning pod vedením pána  Szilárda Mátraiho. Vďaka nemu zvítala na Slovensko špička predstaviteľov tohto odvetvia,  pán Michael Strachowitz a Tom Big Al Schreiter. 

Szilárd Mátrai


Szilárd Mátrai
 Samotný Szilárd Mátrai, ktorý v MLM pôsobí viac ako 20 rokov, je renomovaný odborník a to nie len na papieri, ale aj v praxi.

 V jeho prezentácii sa dotkol histórie MLM, súčasnosti a zároveň budúcnosti tohto odvetvia, pričom sa striktne pridržiaval len faktov a aktuálnych čísel.







 Z prezentácie Szilárda Mátraiho:  najčerstvejšie údaje zo dňa 24.06.2013 - Global Seals Direct Selling Community – WfDSA.






Michael Strachowitz


Michael Strachowitz
 Pán Michael Strachowitz, úspešný networker. Svoju network kariéru začínal  v roku 1977 a za 5 rokov so svojou manželkou v Európe vybudoval 20 000 člennú organizáciu . Vo svojej spoločnosti dosiahol najväčšie hodnotenie ako Crown Ambasador.
 Od konca  80 - tych rokov si naplno užíva úspech, ktorý dosiahol vďaka MLM. Od tej doby pôsobí ako firemný poradca a tréner priamych a štrukturálnych predajcov.
Kladie dôraz najmä na komunikáciu a rétoriku. Popri tom sa venuje tréningom úspechu a rozvoju talentov. 
 Už roky svoje vedomosti odovzdáva nie len v Nemecku, ale aj v zahraničí záujemcom o network marketing, priamym predajcom, finančným poradcom patriacim k novej generácii podnikateľov.




 Desiatky tisíc poslucháčov zo 14 krajín Európy využíva poznatky získané na jeho seminároch. Okrem nemčiny, čo je jeho materinská reč, prednáša aj po anglicky.

 Nezáleží na tom, či v malej učebni,  vo veľkej konferenčnej sále, alebo pred 15 000 ľudí ako vo Westfallenhalle Dortmund, Michaelovi sa stále podarí zaujať svoje obecenstvo.  

Prezentácia pána Strachowitza bola pútavá, odovzdal nám množstvo praktických rád z obchodného života.  

 Tom Big Al Schreiter


Tom Big Al Schreiter
 Je jeden z najvyhľadávanejších  predstaviteľov network marketingu na svete. Má viac ako 38 rokov skúseností z budovania sieťového marketingu, čo doteraz zhrnul vo 8 knihách. Tisíce networkerov z celého sveta si pravidelne prepláca jeho e- mail správy. Počas jeho aktívnej kariéry vybudoval viac ako 100.000 člennú sieť.

 O  Big Al-ovi,  ako ho prezývajú,sa ťažko píše. To, čo produkuje, treba proste zažiť. Spôsob, ako odovzdáva svoje skúsenosti, ho právom radí do svetovej elity. Nadhľad a množstvo skúseností v tejto oblasti vytvára na jeho vystúpeniach jedinečnú atmosféru.
 Svojským, ale veľmi vkusným a humorným spôsobom odovzdáva praktické rady, ktoré sa dajú okamžite zužitkovať.




Fotky z podujatia 11.05.2014, Bratislava, Hotel Baronka :


M. Strachowitz a najlepšia tlmočníčka na Slovensku, pani Greta Korpadiová
DXN vždy a všade : )

Michael Strachowitz

Mátrai Szilárd

Big Al





 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára