Celkový počet zobrazení stránky

Videa

Loading...

sobota 20. decembra 2014

DXN - White Coffee Zhino (Biela káva) - otázky a odpovede (FAQ).

White Coffee Zhino (Biela káva)





Cappuccino is prepared in many different ways around the world. Even though different ingredients are used, the product is formulated to closely reflect the tastes of commercially sold cappuccino. Before the product was produced, our R & D team had conducted several surveys to ensure that the formula suits the preference of coffee lovers and cappuccino lovers. It is perfectly acceptable by most coffee lovers, who love the great taste of cappuccino.


OTÁZKA:
Cappuccino je vyrobené z espressa a mlieka, zatiaľ čo DXN White Coffee Zhino je vyrobené z rastlinnej náhrady smotany a kávového prášku ( instantnej kávy). Môže tento produkt poskytnúť rovnakú chuť ako skutočné cappuccino v kaviarňach?

ODPOVEĎ:
Cappuccino sa pripravuje niekoľkými spôsobmi po celom svete. Dokonca sa používajú rôzne ingrediencie, produkt je prispôsobený tak, aby čo najviac zodpovedal vkusu komerčne predávaného cappuccina. Pred tým než produkt bol vyrobený, náš tím R & D spravil niekoľko prieskumov, aby sa uistil, že  použitý vzorec bude vyhovovať milovníkom kávy a milovníkom cappuccina. Coffee Zhino with Je to úplne akceptovateľná pre väčšinu milovníkov kávy, ktorí majú radi skvelú chuť cappuccina.

DXN White Coffee Zhino is made from non dairy creamer, sugar, instant coffee powder and ganoderma extract.

OTÁZKA:
Aké je zloženie DXN White Coffee Zhino?

ODPOVEĎ: 
DXN White Coffee Zhino je zložené z rastlinnej náhrady smotany, trstinového cukru, instantnej kávy a Ganoderma extraktu.


It is simple. Just add one sachet into 150ml of hot water, stir well and you may start to enjoy the coffee anytime, anywhere.

OTÁZKA:
Ako si pripraviť šálku DXN White Coffee Zhino?

ODPOVEĎ: 
Je to jednoduché. Stačí pridať jeden sáčok do 150 ml horúcej vody, dobre premiešajte a môžete začať vychutnávať kávu kedykoľvek a kdekoľvek.

VYSKÚŠAJTE DXN White Coffee Zhino

 KLIKNITE TU

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára